Leiders en leidsters begeleiden alle groepen kinderen. Op de groepsfoto onder staan ze, tezamen met een groot gezelschap aan kinderen, van alle tehuizen op het Centrum, ook van de berçario (0 ‐ 2 jaar) , de S.O.S.‐opvang , het kantoor en confectiebedrijf. Dit is vast personeel voor de gehele dag en zijn leiders, die voor enkele uren in de week les geven in verschillende activiteiten.

Recentelijk heeft een bedrijf T‐shirts geschonken, zodat al het personeel uniform gekleed is en herkenbaar is. Elke werknemer heeft twee gepersonaliseerde shirts ontvangen. De prints op de shirts vermelden de eigen naam en die van de specifieke school of afdeling, waar ieder van hen werkt. Alle shirts zijn daarnaast voorzien van de naam “Centro de Assistência Social” en het logo van het Centrum, het verwarmende zonlicht. De shirts zijn geproduceerd op het eigen confectiebedrijf. De medewerkers voelen zich beretrots en gewaardeerd en dragen de shirts tijdens en buiten hun werk (tijdens de nacht is ons niet bekend!).

Middenboven: al het vrouwelijk personeel van verschillende scholen, berçario , de S.O.S.‐opvang en het confectie‐atelier. Rechtsboven: het personeel van de crèche met een groep kinderen van 3 tot 6 jaar.

Linksboven: de onderwijzeressen en leidsters van de kinderen van 7 tot 14 jaar, waarin opgenomen de basisschool.
Middenboven: het personeel van de andere scholen en departementen met de grotere kinderen van de middaggroep.
Rechtsboven: het personeel van de berçario (kinderen van 0 tot en met 2 jaar).

.

Linksboven: het personeel van het confectiebedrijf.
Middenboven: het dag‐ en nachtpersoneel van het S.O.S.‐opvanghuis.
Rechtsboven: het mannelijk personeel van de diverse departementen.

Linksboven: het bureaupersoneel van de receptie annex het kantoor, nabij de ingang van het Centrum (nr. 2 op de plattegrond).
Rechtsboven: drie werknemers van het Centrum, die nu het eigen bouwpersoneel vormen, vóór het door henzelf gerenoveerde kantoor.